RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Співробітник ДФС, що попався на хабарі, може повернутися на службу - ЗМІ

Державну фіскальну службу чекають великі кадрові зміни. Зокрема, у столичне управління, за даними ЗМІ, "можуть призначити на керівну посаду колишнього начальника слідчого управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби в Київській області Олександра Чепеля, якого співробітники НАБУ спіймали на хабарі навесні минулого року".

Про це пише видання "Обозреватель".

7 квітня 2020 детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили Чепель в отриманні 50 тис дол неправомірної вигоди (хабарі).

Як пише видання, тоді засновник однієї з ювелірних фабрик "залишив хабар в контейнері для паперу в туалеті офісу адвоката Сергія Войтенка, який був посередником при передачі грошей. Натомість Чепель обіцяв припинити кримінальне переслідування і не перешкоджати господарській діяльності даної фабрики".

Затриманого начальника слідчого управління фінансових розслідувань суд відпустив під 252 240 грн застави.

Тепер же, як стверджують журналісти, Олександра Чепеля можуть повернути на керівну посаду в столичне управління Державної фіскальної служби.

Кабінет міністрів на позачерговому закритому засіданні 21 грудня призначив Вадима Мельника головою Державної фіскальної служби (ДФС).