RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Одесі озброєні мажори побили бездомних: відео з "героями" і розповідь постраждалого

В Одесі відбувся напад на пункт обігріву для бездомних. У нападі брали участь підлітки.

Про це повідомили журналісти 048.UA.

Четверо підлітків, озброєних пістолетом, здійснили напад на пункт обігріву бездомних на Куликовому полі в Одесі. Подія сталася в ніч з 29 на 30 січня 2021 року. Молоді люди жорстоко побили бездомних, а також намагалися знищити намет. Один з потерпілих, Олександр Скорик, каже, що коли він повертався в намет, то зустрів чотирьох осіб, один з яких попросив сигарету.

Олександр дав молодій людині сигарету і відправився в намет, через кілька хвилин він почув, як зовні доносилися крики. Коли він вийшов з намету, то виявив, як кілька підлітків жорстоко б'ють бездомного, який лежав на підлозі, інші підлітки рвали намет. Олександр зробив спробу зупинити нападників, але підлітки почали бити і його. Один з нападників дістав пістолет і відкрив вогонь, на щастя, ніхто не постраждав.

За словами волонтера Олександра Грицаєнко, підлітки напали на бездомних після того, як вони зробили їм зауваження, коли ті ламали пункт обігріву. Черговий волонтер також постраждав в результаті події, він намагався заспокоїти молодих людей. Співробітники правоохоронних органів, які прибули на заклик про допомогу, нічого не зробили молодим людям, більш того, бездомні відзначили, що поліція ввічливо говорила з підлітками. Волонтер підкреслив, що підлітки погрожували впливовими батьками і зв'язками.


У соціальних мережах також з'явилися відео коментарів одного з нападників та фото з місця події.

Як писав "Апостроф" раніше, в Одесі влаштували кумедний заплив по снігу: відео з серфінгістом.