RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Україну знову накриють морози, будуть крижані дощі та сніг: синоптик дала детальний прогноз

У середу, 24 лютого, після короткочасного потепління в Україні знову очікуються морози, крижані дощі та мокрий сніг.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, погода буде контрастною - від денних +15 градусів на заході до нічних -15-17 градусів на сході і півночі.

"У західних областях буде тепліше, протягом дня +7+12 градусів, на Закарпатті та Прикарпатті місцями до +15 градусів. У східній частині, в цілому на Лівобережжі та навіть у південній частині вдень очікується 0-5 градусів морозу, на сході до -7 градусів. На решті території близько нуля, на півдні місцями +1+4 градуси, це скоріше в Криму", - зазначила Діденко.

Вона додала, що атмосферний фронт північного циклону принесе в Україну сніг, мокрий сніг і навіть дощ. На крайньому заході, в східних областях, у південній частині України - без істотних опадів. На дорогах і тротуарах - ожеледь, сніжна каша.

"У Києві завтра буде свіжо, вдень тільки близько нуля. Пройде сніг і мокрий сніг, що відразу ускладнить ситуацію на дорогах - обережно. Надалі потепління відновиться. Поступово", - підсумувала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", завідуюча відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова повідомила, що весна цього року в Україні буде холодною і затяжною.