RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Активісти в Києві пікетували Ukrainian Gaming Week, організований компанією з Росії

У середу, 24 лютого, активісти громадської організації "Національний Спротив" влаштували акцію протесту під стінами готелю Premier Palace в Києві, вимагаючи пояснити, чому конференцію про український гральний бізнес проводить компанія з країни-агресора.

Про це повідомляється на сторінці в Facebook ГО "Національний Спротив".

"Громадська організація "Національний Спротив", яка складається з ветеранів російсько-української війни, волонтерів та людей з активною громадянською позицією, прийшла під стіни "Прем'єр Палас", щоб запитати в учасників ринку гемблинга, чи не соромно їм брати участь в заходах Ukrainian Gaming Week, організованих компанією країни-агресора Expo Smile", - йдеться в повідомленні.

За даними активістів, представники організатора UGW не змогли відповісти на елементарне запитання про те, кому належить Крим. Активісти організації "Національний Спротив" заявили, що вважають це неповагою до територіальної цілісності України.

"У цьому "Національний Спротив" бачить неповагу до територіальної цілісності України і вороже ставлення до українців. Сім років йде війна. Сім років гинуть українці від куль покидьків. І ці покидьки утримуються на податки російських компаній, яким не місце в Україні", - підкреслили організатори протесту.