Щеплення під дулами автоматів: з'явилася яскрава відеопародія на вакцинацію від ковіду в Росії

У мережі з'явилася відеопародія на вакцинацію від коронавірусної інфекції COVID-19 в Росії. Пародія була знята "депутатом" Віталієм Наливкіним.

Про це повідомляє офіційна сторінка Віталія Наливкіна в Facebook.

У пародії йдеться про величезний натовп людей, який стоїть біля пунктів вакцинації від коронавирусной інфекції COVID-19 в Уссурійському окрузі. У відео також можна помітити місцевих жителів, які нібито проти вакцинації.

"Депутат" Віталій Наливкин показав громадськості, що представники спецназу нібито вламуються в будинки людей і насильно примушують їх прийняти участь у вакцинації. На той випадок, якщо люди не будуть коритися наказам, спецназ приготував автомати.

Закадровий голос говорить про те, що спецназ ходить по домівках зі шприцом і "просить" людей вакцинуватися, це необхідно для безпеки населення, кажуть співробітники правоохоронних органів.


Віталій Наливкін - це вигаданий персонаж скетч-шоу. Згідно з сюжетом роликів, він є "головою виконавчого комітету міста Уссурійська". Персонаж був створений Андрієм Крючковим, роль виконує Андрій Неретін. Чоловік часто знімає відеопародії на різні ситуації в суспільстві.

Як писав "Апостроф" раніше, Росія робить страшні речі на Донбасі, людей змушують колоти вакцини.