RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Гео Лерос попросив сусідів не вірити листівка щодо його мансарди - ЗМІ

Народний депутат Гео Лерос заявив, що його сусідам в поштові скриньки розкидали послання нібито від його імені з погрозами щодо його мансарди.

У цьому він звинувачує Офіс президента і закликає сусідів нікому не відкривати двері і нікому не вірити крім нього, пишуть "Українські новини".

Про можливу незаконність зведення ним мансарди Лерос нічого не повідомляє. Йдеться про надбудований поверх, який займає Гео Лерос в своєму будинку на провулку Лабораторний в центрі Києва. Тут він володів квартирою в 33 кв м, яка після реконструкції перетворилась в апартаменти в 336 кв м. Про що йдеться в його електронній декларації.

В реєстрах Державної архітектурно-будівельної інспекції дозвіл на будівництво такого об'єкта відсутній, а поліція у вересні 2020 почала розслідування.

Частина сусідів підтвердила, що згоди на надбудову ще одного поверху вони не надавали, хоча ці підписи Лерос збирав особисто, розповідаючи, що це погоджено з мером міста Віталієм Кличком.

Згідно із законодавством, згода всіх мешканців разом з цілим пакетом дозвільних документів - обов'язкова умова такої реконструкції.

Громадські активісти повторно опитали сусідів, які підтвердили, що не давали дозвіл, щоб віддати весь дах Гео Леросу, і не отримують від нього ніякої оплати за користування.