RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Катували і вимагали гроші: під Полтавою затримані нахабні розбійники, фото

Поліція затримала п'ятьох осіб, які влаштовували розбійні напади на будинки громадян у Полтавській області.

Про це повідомляє офіційний портал Національної поліції України.

Керівник поліцейського відділу Полтавської області Іван Виговський повідомив, що 28 лютого 2021 року до відділення звернулася сім'я місцевих фермерів, яка проживає в одному з сіл. Чоловік і дружина заявили, що в нічний час доби вікна їхнього будинку були вибиті невідомими чоловіками в балаклавах. Вони побили господарів, зв'язали їх скотчем і наносили удари за допомогою дерев'яної біти.

Після декількох хвилин тортур господарі все ж розповіли, де заховані цінності. Коли злочинці знайшли те, що шукали, вони відразу ж зникли. Правоохоронні органи почали пошук злочинців, які орудували в області. 5 березня 2021 року поліції вдалося вийти на слід злочинців. Відомо, що група злочинців складається з п'яти чоловік, наймолодшому 20 років, а найстаршому - 52 роки. Всі ці люди є місцевими жителями.

Відомо, що група може бути причетна до багатьох злочинів, на які скаржилися місцеві жителі. Правоохоронні органи почали перевірку всіх обставин події. У разі, якщо вина п'яти чоловік буде доведена, затриманих можуть позбавити волі терміном на 15 років, а також конфіскувати все їхнє майно.

Як писав "Апостроф" раніше, в Києві знайшли мертвим зниклого чоловіка - шукали майже тиждень.