RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Ветерани АТО привітали жінок Кривого Рогу зі святом весни і жіночності - фото

До Міжнародного жіночого Дня представники Координаційного Центру допомоги учасникам АТО подарували землячкам квіти, найщиріші побажання щастя, любові і миру і гарний настрій.

Про це повідомляє ІА "Кривбас On-Line".

"Ви - наші улюблені, матері, сестри, жінки, доньки, милі і рідні. Заради Вас, щоб у всіх будинках був мир і спокій ми були на війні. А Ви оберігали нас своїми молитвами, допомогою, турботою. Сьогодні даруємо всім вам щирі побажання, зізнаємося в любові тільки щоб побачити яскраве світло і радість у ваших очах", - сказав Володимир Буров

"У цей весняний день ми мужньо визнаємо, що все найдорожче, що є в житті - щастя, радість, надія, любов, пов'язане з жінкою. Від імені всіх ветеранів АТО ми вітаємо красивих і чарівних жінок Кривого Рогу зі святом!", - зазначив Микола Ан.

Чоловіки бажали землячкам щастя і любові. Кажуть, що і в подальшому будуть робити все для миру і злагоди в Україні та рідному місті.

Вікторія Самойленко, депутат Криворізької міської ради від Блоку Вілкула "Українська перспектива", керівник Координаційного Центру допомоги учасникам АТО і членам їх сімей сказала: "Отримати квіти і теплі привітання від незнайомого чоловіка дуже приємно. А коли квіти дарують мужні захисники, військові у формі з медалями - це дуже зворушливо. Ми дуже раді, що змогли подарувати жінкам Кривого Рогу привітання зі святом".