RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Помер знаменитий американський актор - дворазовий лауреат "Золотого глобуса"

У вівторок, 23 березня, помер знаменитий американський актор, дворазовий лауреат премії "Золотий глобус", номінант на премію "Оскар" і BAFTA Джордж Сігал. Йому було 87 років.

Про це повідомляє Variety.

"Сім'я з глибоким сумом повідомляє, що Джордж Сігал помер через ускладнення після шунтування", - заявила дружина актора Соня Сігал.

Інших подробиць сім'я не розголошує.

"Я засмучений тим фактом, що пішов з життя мій близький друг і багаторічний клієнт. Мені буде не вистачати його тепла, гумору і дружби. Він був прекрасною людиною", - зазначив давній менеджер Сігала Ейб Хох.

За свою кар'єру Сігал знявся більш ніж у сотні фільмів і серіалів. Серед них фільми "Кабельник", "Хто боїться Вірджинії Вульф?", а також серіал "Американський татко". З 1980-х він з'являвся в кіно лише епізодично, а одну з останніх ролей виконав у фільмі "2012".

Нагадаємо, раніше пішов з життя український актор театру і кіно Зіновій Симчич, син легендарного Василя Симчича, відомого за роллю Захара Беркута в однойменній стрічці. Артист помер 23 березня, не доживши до свого 73-річчя всього кілька днів.