RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Суцільне антитіло: Лукашенко відмовився від щеплення

Глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко не захотів вакцинуватися від коронавірусной інфекції COVID-19. Президент пояснив свою позицію.

Про це повідомляє Lenta.ru.

Олександр Лукашенко вважає, що у нього з'явилося багато антитіл після того, як він переніс недугу. Представники прес-служби глави Республіки Білорусь наголосили, що Олександр Лукашенко відмовився і від вакцинації від грипу, що здивувало його оточення.

Президент також відреагував на ситуацію з числом інфікованих в країні. Олександр Лукашенко підкреслив, що ситуація знаходиться під контролем і число заражених і навіть нижче, ніж передбачалося спочатку. За його словами, в республіці готувалися до того, що незабаром буде нова хвиля інфікованих і підйом захворюваності, на щастя, прогнози не виправдалися.

На думку Лукашенко, утримати число заражених на колишньому рівні допомогло виробництво в країні необхідної кількості препаратів від коронавірусної інфекції. Глава республіки заявив, що це дозволяє убезпечити людей хоча б на деякий період.

Як писав "Апостроф" раніше, Леонід Кравчук прищепився від коронавірусу в прямому ефірі, а президент Росії Володимир Путін розповів про побічні ефекти вакцинації від COVID-19.