RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Скандальна українська ню-модель засвітилася на засіданні Нацради реформ: фото

У мережі опубліковано знімки відомої моделі в стилі ню з Дніпра Анни Мінюкової (Асі Мікович) на засіданні Національної ради реформ. Раніше вона провела оголену фотосесію на Новому мосту після парі мер міста Бориса Філатова з президентом України Володимиром Зеленським.

Відповідні знімки дівчина опублікувала в своєму акаунті в Instagram.

Засідання Нацради реформ відбулося ще 25 лютого, але знімки Анна Мінюкова опублікувала тільки зараз. Крім ню-моделі, учасниками цієї зустрічі були президент Володимир Зеленський, глава Офісу президента Андрій Єрмак, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі і багато інших.

Крім загального фото, на якому модель знаходиться серед високопоставлених чиновників, опубліковані також Селфі Мінюкова, зокрема, з мером Києва Віталієм Кличком.

"Останнім часом все більше переконуюся, як важливо бути частиною того, що дійсно має значення і розвиватися в команді професіоналів", - підписала вона ці знімки.

Нагадаємо, що фотомодель з Дніпра Анна Мінюкова, відома також як Ася Міковіч, минулого року пообіцяла роздягнутися для фотосесії, якщо мер міста Борис Філатов виграє парі з президентом України Володимиром Зеленським, і стримала своє слово.

Модель відома також багатьма іншими своїми знімками в стилі ню.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ася Міковіч опублікувала свою фотосесію в стилі ню на залишках моста біля міста Нікополя, що обвалився.