RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Під Запоріжжям винесли несподіваний вирок дівчині, яка вистрілила подрузі в голову

У Запорізькій області Оріхівський районний суд виніс вирок у справі неповнолітньої дівчини, яка під час вечірки у себе вдома вистрілила з рушниці в обличчя своїй подрузі, в результаті чого постраждала втратила око.

Як стало відомо з вироку, опублікованого в державному реєстрі судових рішень, суд вважав достатнім покарання у вигляді 120 годин виправних робіт.

Цей випадок стався в селищі Комишуваха в серпні 2019 року. Неповнолітня дівчина Поліна Гордик прийшла в гості до своєї подруги, яка, скориставшись відсутністю батьків, влаштувала в будинку вечірку з шашликами і слабоалкогольними напоями. Під час вечірки обвинувачена дістала з шафи рушницю, нібито знайдену на смітнику, і вистрілила в обличчя своєї гості.

Під час суду потерпіла стверджувала, що подруга зробив це навмисно, тому, що їй подобався той же хлопець, з яким зустрічалася Поліна.

Оріхівський районний суд, вислухавши доводи сторін, засудив обвинувачену до 120 годин виправних робіт. Крім того, її батьки зобов'язані виплатити компенсацію за матеріальну шкоду в розмірі 743 885 гривні і моральний - 500 000 гривень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Київський районний суд міста Харкова виніс вирок у справі про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинули полковник ДСНС і його дочка. Винуватцю аварії, 20-річному Дмитру Габишева призначено покарання у вигляді дев'яти років позбавлення волі.