RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

В Україну після сильних злив увірветься справжнє тепло: прогноз до кінця тижня

В Україні синоптики прогнозують в найближчі дні зливи і грози на більшій частині країни, однак до суботи, 22 серпня, вони повинні припинитися, а температура повітря в деяких регіонах країни прогріється аж до +26 градусів.

Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці синоптик Наталія Діденко.

За її прогнозом, у четвер, 20 травня, в Україні пройдуть дощі і грози, денна температура повітря складе +17.. + 23 градуси, у західних областях повітря прогріється до +14 ... + 18 градусів.

"Дощів ще вистачає, але з'явиться суха смуга, яка дугою вигнеться від Волині, Житомирщини, Київщини через Полтавську, Дніпропетровську на Запоріжжі та Крим. Ось уздовж неї істотні опади малоймовірні, хіба що якийсь зальотний дощ може забігти від сусідів", - зазначила Діденко.

У тих областях, які опиняться поза цією смугою, очікуються короткочасні грозові дощі різної інтенсивності. При грозах можливі сильні пориви вітру.

За словами Наталії Діденко, в Києві 20 травня дощу не передбачається, протягом дня температура повітря буде коливатися близько +18 градусів.

Як свідчить опублікований прогноз Укргідрометцентру, в п'ятницю, 21 травня, дощі і грози ще можливі в південно-західних і центральних областях України. Зокрема, опади передбачаються в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Житомирській, Київській і Чернігівській областях.

У суботу, 22 травня, на всій території країни встановитися сонячна погода, а стовпчики термометрів піднімуться до позначки далеко за 20. Найтепліше буде в Запорізькій, Донецькій та Луганській областях, де повітря прогріється до +26 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, літо 2021 року жарким і дощовим.