RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Померла молода українська поетеса - намагалася перетворити себе на Барбі і "передбачила" смерть: фото

Молода українська поетеса Ольга Архангельська померла - вона була відома в соціальних мережах не тільки своєю творчістю, а й прагненням переробити зовнішність під Барбі.

Про смерть подруги повідомила українська модель, блогер Валерія Лук'янова.

За її словами, Ольга "була шалено талановитою, вразливою і в той же час абсолютно закритою людиною".

32-річна поетеса навіть передбачила свою смерть в одному з віршів.

"Вона знала, що помре і готувалася до цього. Решта не має значення. Це був усвідомлений вибір людини, яка знала про свою смерть кілька років тому", - зазначила вона.

За даними ТСН, близько 10 років тому Ольга Архангельська почала переробляти свою зовнішність під Барбі. Дівчина часто "світилася" в соціальних мережах, у неї було багато шанувальників, вона дружила з Лук'яновою, але через деякий час їх шляхи розійшлися.

Валерія поїхала в США, а Ольга зайнялася творчістю і випустила збірку віршів російською мовою "Пливу я в часі".

В останні роки Архангельська практично нічого не публікувала в соцмережах про себе, через що багато людей хвилювалися за її долю. Виявилося, що померла вона 16 травня, але інформація про це активно розійшлася тільки зараз.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві загадково померла 20-річна письменниця Аделіна Шелдон родом з Одеси - її знайшли мертвою в квартирі, за однією з версій, дівчина стала жертвою модних дієт.