RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Як виглядає житло за 100 гривень на скромному українському курорті: фото

У 2021 році більше половини українців планують провести свій літній відпочинок в Україні - ціни на оренду житла на деяких українських курортах стартують від 100 гривень.

Журналісти видання Dnepr.info розповіли про бюджетний відпочинок в селищі Степанівка Перша на узбережжі азовського моря.

Селище Степанівка Перша розташовується неподалік від Кирилівки. Тут можна купатися як в морі, так і в Молочному лимані, а повітря тут вважається екологічно чистим. Пляжі в Степанівці Першій піщані, але щоб дістатися до них, потрібно зійти з глинистого обриву сходами або просто по стежці.

В Степанівці немає розвинутої інфраструктури, тож відпочинок тут припаде до душі тим, хто хоче відпочити в тиші - тут є ринок, кафе, магазини, але немає дискотек і парків атракціонів. Туристи можуть відвідати "Приазовський національний природний парк", до якого відносяться Молочний і Утлюкський лимани. Також можна відвідати заповідник "Асканія-Нова" або заказник Бирючий острів.

В пансіонаті "Азовська Веселка" можна орендувати номери класу "стандарт" за ціною від 100 грн з людини на добу. В кімнаті є ліжко, вентилятор, холодильник і посуд, душ і туалет - біля номера. Харчування організоване в кафе на території.

У приватному секторі Степанівки ціни стартують з 120 грн з людини в день. За ці гроші можна орендувати невелику кімнатку для сну, де буде ліжко, вентилятор, бездротовий Інтернет, місце для стоянки авто.

Гостьовий будинок "Юлія" надає туристам номери за ціною від 130 грн з людини на добу. У кімнатах тут ліжка, вішалки і вентилятор. Готувати можна на загальній кухні, їсти -за столиком на вулиці. Душ і туалет - у дворі. До моря йти 3 хвилини.

У гостьовому будинку "Біля моря" доба відпочинку обійдеться у 100-150 грн на добу з людини. Тут пропонують номер з телевізором і холодильником, без кондиціонера і вентилятора. Санвузол і душова - на території. Приготувати їжу можна на загальній кухні, є інтернет та парковка.

В гостьовому домі "Затишок" можна орендувати номер за 150 грн за добу з людини. До пляжу тут всього 50 метрів. На території є кілька кухонь, місце для барбекю, парковка. У кімнаті буде телевізор, вентилятор і безкоштовний Інтернет.

Раніше "Апостроф" розповідав про найпривабливіші туристичні місця в Україні.