RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ніхто не знав про вагітність: під Житомиром мати трьох дітей пішла на звірячий злочин, відео

У Житомирській області мати трьох дітей потай від усіх народила вдома ще одну дитину і з важкою крововтратою потрапила в лікарню. Тіло немовляти знайшли вдома у жінки співробітники поліції - дитина народилася живою, але померла незабаром після пологів.

Про це повідомили в сюжеті ТСН.

У цій сільській родині вже виховується троє дітей - віком 12, 8 і 4 роки. Про те, що 37-річна жінка знову вагітна не знали ні рідні, ні близькі.

"Ніхто з її оточення не підтвердив факт вагітності, є припущення, що вона це приховувала", - розповіли журналістам у прес-службі Нацполіціі Житомирської області.

Про цей випадок стало відомо після того, як з села Великий Браталів жінку госпіталізували в районну лікарню після самостійних пологів через сильну кровотечу. Лікарям вона не розповіла, що сталося з дитиною. Коли поліцейські обшукали будинок, то знайшли тіло немовляти - новонароджена дівчинка лежала в підсобному приміщенні, замотана в ковдру.


У селі вражені цим випадком, сусіди кажуть, що батьки завжди дбайливо ставилися до своїх дітей, ніколи не було скарг або скандалів, пов'язаних з їх поведінкою.

"Вона чудова мати була, дітки чистенькі, нагодовані. Саша теж чудовий батько", - говорила одна з сусідок.

У поліції відкрили кримінальне провадження в зв'язку зі смертю дитини. Експертиза повинна встановити причину її загибелі, після чого стане відомо про те, чи причетна до цього її мати. Зараз породілля знаходиться в лікарні, її стан покращився.

"Якщо буде встановлено, що мати винна, ми будемо приймати рішення в рамках чинного законодавства. У дітей є батько, у дітей є бабусі, дідусі, однозначно діти будуть в родині", - розповіла журналістам начальник служби у справах дітей Любарської ОТГ Леся Ющенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в лікарні міста Рівне після пологів вдома померла 34-річна породілля - жінка втратила велику кількість крові і медики не змогли їй допомогти.