RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Сімейний відпочинок з дітьми на Чорному морі: які ціни і як доїхати на курорт Грибівка

На Чорноморському узбережжі України є чимало курортів на різний смак і гаманець. Один з них - село Грибівка в тридцяти кілометрах від Одеси, яке радує відпочивальників пляжами з дрібним піском і безліччю варіантів розміщення.

Про це розповідає Кirillovka.ks.

Курортна зона Грибівки налічує близько 50 готелів, баз відпочинку, пансіонатів і готелів різного ступеня комфортності. Більшість з них розташовані на першій лінії моря і мають вихід до власного пляжу з дитячими майданчиками.

Також в селі можна зняти житло в приватному секторі, де є як найбюджетніші варіанти, таки і більш комфортні та дорогі. Однак, так як село розташоване за 2 км від моря, щодня доведеться долати цю відстань дорогою на пляж і назад. Найбільш бюджетним варіантом розміщення в селищі є кемпінг, на території якого за місце для намету попросять 50-100 гривень.

Орієнтовні ціни на відпочинок в Грибівці влітку 2021 року

  • Житло без зручностей - 150-300 гривень з людини
  • Номери зі зручностями - 350-850 гривень з людини
  • Преміум житло - від 1300-1500 гривень з людини
  • Котеджі - від 2500-3500 за весь котедж за добу

Найкраще добиратися в Грибівку з Одеси. Від автовокзалу "Привоз" туди курсують маршрутки, час в дорозі - 1 година 30 хвилин.

Влітку поїздки в Грибівку також здійснюють приватні маршрутки і автобуси нерегулярних перевезень. Наприклад, вартість проїзду з Києва до Грибівки може становити близько 450 гривень, час в дорозі приблизно 7-8 годин.

Раніше "Апостроф" публікував ТОП розкручених курортів на Чорному морі, де українці можуть економно відпочити.