RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Візьми собаку на роботу": українці взяли участь у Всеукраїнській акції - яскраві фото та відео

В п'ятницю, 25 червня, українці взяли участь в акції "Візьми собаку на роботу" і поділилися яскравими кадрами зі своїми улюбленцями в соцмережах.

"Апостроф" розповідає, як українці підтримали Всеукраїнську акцію в 2021 році.

В 2021 році в Україні акція "Візьми собаку на роботу", яку вперше провели в 2013 році у Львові, відбувається дев’ятий раз. Щороку такі акції відбуваються у Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Ізраїлі.

Започаткували ж її 22 роки тому: традиційно 25 червня відзначають міжнародний день "Take your dog at work day". З того часу з кожним роком все більше країн підтримує акцію, головною метою якої є пропаганда дружнього ставлення роботодавців до собак і гуманного ставлення до тварин.

Українці, які прийшли на роботу зі своїми чотирилапими улюбленцями, публікували фото і відео з ними в мережі за хештегом #лапивофісі або #візьмисобакунароботу.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі завірусилося відео, як пес породи німецький боксер намагається захистити свого господаря від його ж тіні. Звичайно, побороти "чорного монстра" йому не вдалося, але підняти настрій користувачам - навіть дуже.