RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Під Вінницею п'яний лихач збив коляску з немовлям - дитину знайшли в траві: фото

У селі Ладижинські хутори, що на Вінничині, у коляску з дитиною врізалася машина. Водій не мав досвіду водіння, ще й був на підпитку.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

11-місячна Домініка нині у реанімації з черепно-мозковими травмами, набряком мозку та переломами, дитину від удару відкинуло на десятки метрів, її знайшли у лісі.

"Крім того є пошкодження скелету, великогомілкові кістки, є пошкодження внутрішніх органів, закрита травма грудної клітки і пошкодження легень у вигляді контузії", - каже завідувач відділення інтенсивної терапії Вінницької дитячої лікарні Анатолій Стародуб.

Мати дитини розповідає, що все трапилося за лічені секунди, коли вона гуляла з донькою.

"Пролетіла машина, підняла пилюку, я закрила козирок дитині, щоб пилюка не йшла в очі і хотіла розвернути, але не встигла. Засвистіли колеса і коляска полетіла", - каже мама Вікторія Браславець.

Візок потрапив під колеса, а дівчинку врятувало те, що її відкинуло на десяток метрів від дороги. "Я побігла за машиною і в траві знайшла Домініку, а машина поїхала далі з коляскою. Свідки казали, що каталась далі два кола", - каже мама Вікторія Браславець.

В крові водія знайшли 0.3 проміле алкоголю. "Це десь так сто грам горілки або 1-2 пляшки пива", - каже начальник Гайсинського управління поліції Ігор Соломон.

Окрім того виявилося - що машина чужа та й посвідчення водія чоловік ніколи не отримував.

"Він пробував їздити, вчився. Попросив в когось, а напередодні з цим чоловіком розпивали пиво і той дав йому машину, щоб проїхатись", - каже начальник Гайсинського управління поліції Ігор Соломон.

47-річний Михайло сам виховує шістьох дітей. П’яним його раніше не бачили. Нині чоловік у СІЗО, чекає на запобіжний захід. Долю його дітей вирішуватимуть соціальні служби.

У середу, 30 червня, опівдні, біля села Ситне Дубенського району Рівненської області, на трасі Київ-Чоп, Тoyota Corolla вилетіла на зустрічну смугу руху і врізалася у вантажівку.