RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В аеропорту Харкова вилучили діамантів і золота на 4,5 млн гривень: фото і відео

В аеропорту Харкова в речах одного з пасажирів рейсу зі Стамбула, 44-річного громадянина Туреччини, прикордонники виявили коштовностей на загальну суму 4,5 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Зокрема при ньому було дві каблучки з білого золота, прикрашені діамантами, 23 діаманта білого кольору з сертифікатами "GIA", загальною вагою 10 карат, ланцюжок золотий, вагою 55 грам, два ланцюжки з білого золота з підвіскою, браслет з білого золота, прикрашений 19 діамантами, 9 каблучок з білого золота, прикрашені діамантами, один діамант жовтого кольору з сертифікатом "HRD" і 6 паперових згортків з діамантами різних розмірів і ваги.

Відзначається, що все це іноземець переміщував з порушенням українського законодавства. Інформацію про це заздалегідь отримали оперативники.

За результатами огляду прикордонники склали протокол про порушення митних правил за статтею 483 Митного кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 1 липня, в столичному аеропорту "Бориспіль" під час оформлення рейсу "Стамбул - Київ", прикордонники виявили в багажі одного з пасажирів рейсу діаманти на 2 млн гривень.