RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Виявився тезкою і земляком: ЗМІ переплутали нападника на Порошенко з іншим хлопцем

Історія з нападом на п'ятого президента Петра Порошенка, якого облили зеленкою після Маршу захисників України у центрі Києва, стає дедалі більш заплутаною. Як виявилося, ЗМІ переплутали хулігана з іншим хлопцем з таким же ім'ям і прізвищем, котрий живе в тому ж місті.

Про це повідомляє видання kp.ua.

ЗМІ помилково повідомили, що нападника звуть Ілля Пустовгар, він живе в Козельці Чернігівської області, вчиться на історика, і опублікували фото хлопця з його сторінки в Facebook.

Фото: Історик Ілля Пустовгар

Хлопець пояснив журналістам, що сталася помилка і його 24 серпня взагалі не було в Києві: "Але той хлопець, який нападав, теж з Козельця. Він мій тезка. Щоправда, з іншим по батькові - він Петрович, а я Миколайович. Але ж по фото затриманого видно, що це не я".

За його словами, справжнього хулігана він бачив мигцем у Козельці, обличчя здалося знайомим.

В університеті, де навчається Ілля, всі вже в курсі пригоди.

"Я навчаюся на 4-му курсі в Чернігівському колегіумі імені Шевченка на вчителя історії і туризму. Займався археологічними розкопками, зараз хочу стати програмістом. Вчу англійську мову, - розповідає студент. - З університету мені вже зателефонували - підтримали. Порадили написати роз'яснювальний пост в Facebook".

Нагадаємо, журналісти поспілкувалися з батьком справжнього хулігана - Петром Пустовгаром і його сусідом, які розповіли, що хлопець ріс без мами і був аполітичним.