RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ріс без мами і був аполітичним: що відомо про напали на Порошенко

У мережі з'явилася перша свіжа інформація про Іллю Пустовгара, який відмітився на День Незалежності України тим, що облив екс-президента Петра Порошенка зеленкою.

Журналісту Telegram-каналу "Центр" вдалося поспілкуватися по телефону з батьком підозрюваного, а також поговорити про нього з його сусідом в місті Козелець Чернігівської області.

Виявилося, що батько Іллі Петро вже дав свідчення Службі безпеки України. За його словами, новина про витівку сина для нього була справжнім шоком, тому що Ілля "був аполітичним".

"Мій син взагалі був аполітичним. Для мене це був не те, що шок, я зараз в стані афекту. Я вже дав свідчення в СБУ. Сказав свої думки і припущення. Більше не буду нічого коментувати", - сказав Петро Пустовгар.

Також журналісту вдалося поговорити з сусідом Пустовгарів. Він розповів, що хлопець живе з батьком і навчається у ветеринарному технікумі. Чоловік теж в подиві від вчинку Іллі.

"У кожного в голові свої таргани, але він нормальною дитиною ріс, без мамки, батько сам його виростив. Чого його перемкнуло - не знаю ", - заявив сусід Пустовгара.

Раніше ми також повідомляли про те, що на святкуванні Дня Незалежності в Києві погрожували влаштувати вибух: що відомо.