RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

Вночі заморозки, а вдень до 19 градусів: якою буде погода на вихідних

У найближчі вихідні Україну очікують заморозки вночі, а вдень у деяких регіонах температура повітря прогріється до 19 градусів.

Про це повідомляє Гідрометеоцентр України.

У суботу, 2 жовтня, на більшій частині території України буде спостерігатися наступна погода: температура повітря вночі складе 3 до 5 ° C, а вдень - від 14 до 16 ° C. Разом з тим, в деяких регіонах (Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Крим) температура повітря вночі коливатиметься від 4 до 6 ° C, а в Одесі - від 6 до 8 ° C.

У той же час, в Закарпатті, Львівської, Івано-Франківській областях температура повітря вдень коливатиметься від 15 до 17 ° C; у Рівненській, Хмельницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях, а також Автономній Республіці Крим - від 13 до 15 ° C.

Тим часом в Полтавській, Сумській та Луганській областях температура повітря вдень в суботу складе від 12 до 14 °C.

У цей день сильних опадів не передбачається, однак в ніч з 2 на 3 жовтня можливі заморозки до 0-5 ° С (I рівень небезпеки, жовтий). Це буде відбуватися на більшій частині території України, крім більшості західних областей, а також Азово-Чорноморського узбережжя. Відзначається, що на північному сході країни очікуються заморозки в повітрі 0-3 ° С (II рівень небезпеки, помаранчевий).

У неділю, 3 жовтня, температура повітря вночі в більшості областей України становитиме 3-5 ° C. Разом з тим, вдень в різних регіонах спостерігатиметься різна температура.

Так, в Закарпатті, а також у Львівській та Івано-Франківській областях температура повітря вдень становитиме від 17 до 19 °C; в Чернівецькій області буде коливатися від 16 до 18 °C, у Вінницькій - від 15 до 17 °C. У Полтаві, Сумах і Луганську температура повітря вдень складе від 12 до 14 °C; в Криму, Херсоні, Запоріжжі, Донецьку, Дніпрі, Кропивницькому, Чернігові, Хмельницькому та Рівному - від 13 до 15 °C.

У Києві, Житомирі, Тернополі, Миколаєві, Одесі та Черкасах температура повітря вдень коливатиметься від 14 до 16 °C.

Раніше ми повідомляли про те, що на цей Новий рік в Україні буде морозна погода.

Читайте також: ДСНС України попереджає про сильний вітер жовтого рівня небезпеки в деяких регіонах країни.