RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Україні створили мікроавтобус за європейськими стандартами: фото і відео

В Україні з'явився новий міжміський автобус, виконаний на базі фургона VolkswagenCrafter.

Про це повідомляє прес-служба компанії "Автоснаб".

Він обладнаний шасі L5H3, а також довгою базою 4490 мм зі збільшеним заднім звісом. Також у автобуса є високий дах (висота становить 2590 мм).

Випуск машин організований в Полтаві. Автобуси виготовлені в повній відповідності з Правилами ЄЕК ООН №107-02 і розраховані на повну масу в 5000 кілограм. Крім того, автобуси обладнані 2,0-літровим турбодизелем потужністю 177 кінських сил: він працює в парі з механічною 6-ступінчастою коробкою передач. Середня витрата палива машини складає 8,9 літри на 100 кілометрів.

Салон обладнаний 19 посадочних місць з комфортними кріслами. У свою чергу, крісла оснащені системою рейкового кріплення, що робить можливим зміну конфігурації салону. Ширина сидінь - 420 мм, вони укомплектовані трьохточковими ременями безпеки, підголівниками, вертикальними поручнями і відкидними підлокітниками.

Автобус також обладнаний багажними полицями, індивідуальним освітленням, автономним обігрівачем, кондиціонером марки Yilkar. Крім того, в ньому встановлені мультимедійна система, камера заднього виду, а також система Start-Stop, система компенсації за умов бокового вітру - CrossWindAssist, система допомоги при старті на підйомі - HillStartAssist.

Але і це не все: в автобусі є автоматична підніжка для полегшення посадки-висадки. Вона висувається за допомогою електроприводу при відкритті дверей.

Раніше ми повідомляли, що в Дніпрі помітили дуже незвичну маршрутку, зовні схожу на катафалк.

Ми також повідомляли, що в Києві помітили маршрутки, які ходять неіснуючими вулицями..