День захисників і захисниць України: відеолистівки і смс-привітання

В Україні 14 жовтня вітають всіх чоловіків і жінок, чия діяльність пов'язана з захистом територіальної цілісності країни і безпеки українського народу. День захисників і захисниць України святкується з 2014 року і є офіційним державним вихідним днем.

З нагоди цього великого і важливого, особливо в цей нелегкий період, свята, портал "Апостроф" вирішив зібрати для вас найкращі листівки і поздоровлення.

***

Дозвольте привітати вас зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра - Днем захисників і захисниць України. Це свято всіх, хто любить і захищає свою батьківщину. Це - свято України. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом і любов'ю, а робота приносить тільки задоволення!

***

Схиляюся перед твоєю мужністю. Я впевнена, що завдяки таким героям, як ти, нас точно чекає перемога. З Днем захисників і захисниць України!

***

Від щирого серця бажаю Вам миру, здоров'я і довголіття, бадьорості духу та сімейного щастя, радості і добра!

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви - наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких - в ваших надійних, сильних руках. Прийміть поздоровлення з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

Нагадаємо, у четвер, 14 жовтня, в Києві одночасно відзначатимуть День захисника України і Покров Пресвятої Богородиці.