RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Копи влаштували антимасковий рейд у поїзді "УЗ", але були змушені тікати: відео

У поїзді "Укрзалізниці" 45/46 Ужгород-Лисичанськ виник скандал між начальницею поїзда і поліцією. Причиною стала неправильно одягнена маска жінки.

Відповідне відео опублікував у Facebook користувач Олег Васильєв.

Інцидент трапився на вокзалі Львова. Патрульні хотіли забрати начальницю поїзда до відділення. Жінка відмовлялася показати їм паспорт, надавши замість нього службове посвідчення. При цьому правоохоронці навіть не змогли сформулювати мету своїх дій, але один із них намагався застосувати до жінки силу.

У відповідь співробітниця "Укрзалізниці" викликала поліцію через "неправомірні дії" патрульних. Конфлікт закінчився, коли потяг рушив - начальниця поїзда не стала затримувати потяг, заявивши, що патрульні "їдуть з нами". Мабуть, їм така перспектива не сподобалася – хлопці вискочили з поїзда.


"Цікаво, ці два поліцейські ще працюють, чи нову роботу шукають? Чи справді поліція має "заламувати руки" тим, хто носить неправильну маску, чи варто обмежитися зауваженням?!" , - підписав відео автор публікації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео з поїзда "Харків - Київ", на якому зображений черговий "масочний" конфлікт.