RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Де відпочити на Новий рік: ТОП-5 місць в Україні

Новий 2022 рік навряд чи вдасться відсвяткувати за кордоном через пандемію, але і в Україні є на що подивитися. Для подорожей всередині країни потрібно мати ковід-сертифікат.

Добірку цікавих місць для зустрічі головного зимового свята підготував УНІАН.

Львів

Старовинний центр Львова чудовий завжди незалежно від сезону, але у новорічні дні місто прикрасять ще більше. Окрім історичних пам'яток туристів порадують лісова красуня перед Оперним театром та традиційний салют. З 10 грудня до 14 січня з'явиться можливість відвідати Різдвяний ярмарок з багатьма ласощами.

Одеса

Рідкісний українець не бачив цей популярний морський курорт, який відомий особливою атмосферою та незабутнім історичним центром. Огляд пам'яток Одеси взимку допоможе заощадити, оскільки ціни на житло набагато нижчі за літні. Перед Новим роком можна знайти квартиру у центрі міста за ціною від 300 гривень за добу. Як зазвичай місто прикрасять до свята.

Карпати

Любителів активного відпочинку не розчарують катання на лижах, сноуборді та санях, зимові піші походи у Карпатах. Залежно від фінансових можливостей є пропозиції від дуже доступних до тих, що кусаються. Окрім занять спортом у Карпатах можна зробити чудові фотографії та насолодитися ситною місцевою кухнею.

Диканька

Гоголівська Диканька приваблює любителів містики та українського колориту. У новорічні свята тут влаштовують ярмарки, співають українські пісні та ставлять театралізовані вистави. У селі знаходиться кілька ресторанів зі смачною українською кухнею.

Ужгород

Місто запам'ятається цікавими історичними місцями, головні з яких – Замкова гора та Ужгородський замок. Європейська архітектура та смачні закарпатські ковбаски стануть приємним бонусом. Традиційно на новорічні свята тут відкриється ярмарок із місцевою їжею, сувенірами та розвагами для дітей.

Раніше ми докладно розповіли про найкращі курорти та ціни в Карпатах.