RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​Ви отримаєте лють, накопичену століттями: ветеран АТО звернувся до росіян із потужною промовою

Ветеран АТО Олексій Петров звернувся до росіян із потужною промовою з приводу можливих намірів прийти на українську землю з "вогнем та мечем". Військовий наголосив, що у такому разі вони натомість отримають свинець і сталь, а також накопичену століттями лють.

Публікацію зі зверненням атовець розмістив на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зауважив, що українці згадають усе, що довелося пережити їхнім предкам у минулому - від репресій та голоду в Україні, тоді коли "комуністи наїдали собі пики в три кубометри", до того, що довелося пережити з 2014 року.

"Послухайте мене, росіяни! Ну чи як ви там себе називаєте? Імперці, московити... якщо ви виношуєте плани, пройтися по Україні вогнем і мечем, то ви в найкошмарнішому сні не можете уявити, що на вас чекає. Адже рівень не любові до вас, (і це дуже м'яко сказано, щоби фейсбук не образився), позамежний. Він же генетичний. Вам згадають усе! Кожну краплю крові, пролиту червонопузими бандитами Муравйова у Києві. Згадають кожну сльозу після десятирічних репресій НКВС та КДБ. Окремо, з крайньою жорстокістю, вам згадуватимуть кожне зернятко відібране у селян і відтак кожне загублене українське життя", - наголосив Петров.

Ветеран АТО зазначає, що все вищевказане буде повернуто окремим прайсом і порадив відмовитись від таких планів.

"Вам знову згадають, кожне життя, яке ваші руки та ваша зброя, забрали з 2014 року. Так, звичайно… Ви, напевно, рознесете своїми хваленими "Калібрами" стіну Пам'яті біля Михайлівського Золотоверхого. Але кожне ім'я, кожна фотографія в серці, генах нації…Воно вам потрібне, таку проблему на всю голову?", - резюмував він.

Fb alex.petrov

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на початку 2022 року президент Росії Володимир Путін готує напад на Україну з метою захоплення до 2/3 території країни.