RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

ОПЗЖ скасували партійний з'їзд через акцію під своїм офісом - Нацкорпус

Запланований на 30 грудня з’їзд ОПЗЖ так і не розпочався після візиту до офісу партії представників Нацкорпусу. Захід охороняли посилені наряди поліції та Національної гвардії. Ілля Кива, якого активісти прийшли спитати про нещодавні антиукраїнські заяви в ефірі російських телеканалів, також не з’явився.

Про це стало відомо із заяви Національного Корпусу.

Представники партії прийшли до київського офісу партії "ОПЗЖ" з метою зустрітися із нардепом Іллею Кивою після його останніх заяв кремлівським пропагандистам. Однак, з’їзд так і не відбувся, а сам Кива у приміщенні не з’явився.
Захід приїхали охороняти сотні поліцейських та нацгвардійців. В результаті, не дочекавшись представників ОПЗЖ та самого Киви для розмови, представники Нацкорпусу провели під київським штабом ОПЗЖ перформанс, залишивши напис на асфальті "Петушиний офіс".

Як вважають у Нацкорпусі, нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива заявив російським пропагандистам, що підтримує окупаційну політику Володимира Путіна, скандальні заяви Рамзана Кадирова і схвалює окупацію Криму і загарбницькі плани захоплення усієї території України.

Проти скандального нардепа від ОПЗЖ відкрите кримінальне провадження за статтею про державну зраду.