RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Кати вже тут: влучні карикатури на путінських "миротворців" у Казахстані

Через безперервні заворушення в Казахстані, приводом для яких стало дворазове підвищення цін на зріджений газ, влада вирішила запровадити надзвичайний стан у країні та попросити допомоги у союзників з ОДКБ.

Влучні карикатури, з приводу введення російських "миротворців" у Казахстан, опублікував їх автор Андрій Петренко у своєму Telegram-каналі.

На першій карикатурі зображено три ката з мішками на голові кольорів російського, вірменського та білоруського прапорів, у руках вони тримають сокири.

"Мир вашому дому" , - написано на карикатурі.

На другому малюнку зображено людину, схожу на президента РФ, із запальничкою у руці, що грається танком. Ззаду нього видніється троє дверей: перші, з українським прапором, позначені заборонним знаком; другі, з російським прапором, - відкрита, з неї і вийшла людина; за третіми дверима, з прапором республіки Казахстан, вирує полум'я, із щілини валить густий дим.

“Піджигач світу...(путін'у вже не до окупації України)” , - йдеться у підписі до малюнка.

На третій карикатурі зображено двох людей. Чоловік, який видить у кріслі, під яким видніється гусенична стрічка, говорить іншому, підлеглому: "Ти поведеш зірку смерті проти повстанців у Казахстані!" .

"Імперія дідів завдає удару у відповідь ... (Путін наказав почати окупацію Казахстану)" , - написано під картинкою.

Раніше ми писали, Росія продовжує перекидання своїх "миротворців" до Казахстану.