RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

На автомобілі краще не їхати: синоптик попередила про "принади" погоди на вихідні

В останні вихідні січня очікується сніг, мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер. У неділю, 30 січня, Україною пройдуть потужні опади, тому не рекомендується їхати кудись автомобілем: краще перенести плани на суботу.

Про прогноз погоди на 29-30 січня розповідає "Апостроф" з посиланням на телеграм-канал "Погода від Наталки Діденко".

Антлантичні атмосферні фронти північно-західного циклону переміщуватимуться країною, взявши із собою і сніг, і мокрий сніг, і налипання снігу, і ожеледицю з сильним вітром.

У суботу в західних, південних областях вдень буде без істотних опадів, а вночі суха погода прогнозується на Вінничині. У неділю без опадів залишаться центральні та східні регіони. А от решта території України 30 січня, у неділю, очікує велику кількість опадів, що може загрожувати пересуванню автомобілів та громадському транспорту.

Температура повітря в більшості областей Україні вдень коливатиметься близько нуля. Однак у ніч на неділю помірний мороз повернеться: позначки термометра опустяться до -2...-6 градусів.

29 січня, у суботу, у Києві очікується час від часу сніг, у ніч на 30 січня без опадів. А от в неділю вдень опади будуть інтенсивними. Також прогнозується сильні пориви вітру на вихідних. Температура повітря становитиме близько нуля, тільки вночі 30 січня знизиться до -4...-6 градусів.

"Здоров'я, результативних заспокійливих у вигляді пухнастих котів, хорошої музики, випічки, настрою та подяки січню за його зимову добросовісну працю", - написала побажання читачам Наталка Діденко.

Загалом, погода обіцяє бути нерівномірною та доволі небезпечною. "Апостроф" нагадує про обережну поведінку на дорогах та тротуарах.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди на лютий.