RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Красиві короткі вітання з Днем закоханих

Привітати близьку людину з Днем святого Валентина – це чудовий спосіб вкотре проявити свою прихильність та симпатію до неї.

"Апостроф" зібрав короткі, але влучні привітання до 14 лютого, щоб допомогти закоханим зізнатися у своїх почуттях.

***

Зі святом! Нехай любов живе в серці та гріє теплом. Бажаю цього дня радіти від душі, бути у колі рідних людей та грітися у теплих обіймах коханих.

***

Вітаю із Днем святого Валентина! Бажаю, щоб твоя любов завжди була взаємною, світлою, доброю, чистою та справжньою.

***

Бажаю, щоб кохання у вашому житті було стільки ж, скільки води в морі, зірок на небі та квітів на землі. Зі святом!

***

З Днем Святого Валентина! Нехай поруч буде потрібна і, головне, Ваша людина. Нехай кожен день буде наповнений любов'ю, теплом, турботою та ласкою.

***

Вітаю зі святом усіх закоханих. Бажаю тепла, благополуччя і, звичайно ж, безмежного кохання! Щастя та радості всім у найромантичніше свято!

***

Бажаю частіше обійматися, посміхатися, цілуватися, радіти, знову і знову закохуватися у другу половинку. З Днем Святого Валентина!

***

З Днем Святого Валентина. Нехай буде життя сповнене любові та щастя, солодких поцілунків та романтичних моментів. Усього найпрекраснішого, казкового та чудового, бажаю тобі в День закоханих. Нехай любов оточує тебе завжди та скрізь!

***

Бажаю, щоб тебе любили, щоб тобою дорожили, щоб тебе обожнювали, щоб тебе пестили, щоб тебе балували, щоб тебе радували, щоб тобою захоплювалися. Люби та насолоджуйся цим почуттям.

***

Вітаю із Днем усіх закоханих! Бажаю найчистішого і найвідданішого кохання! Нехай поряд завжди будуть милі очі, які надихатимуть та радуватимуть тебе!

***

З Днем Святого Валентина! Нехай життя твоє буде сповнене приємних та радісних подій, романтичних та захоплюючих пригод. Бажаю вірного та взаємного кохання без примх та обманів.

Раніше "Апостроф" писав, як на День закоханих вибрати подарунок для чоловіків та жінок за знаком Зодіаку.