RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Мокрий сніг мінятиметься дощем: усю Україну накриють опади перед вихідними

Погода у п'ятинцю, 18 лютого, не ощасливить українців приємним сонечком чи хоча б сухістю. Опади прогнозуються на всій території України.

Про погодні умови сповіщає "Апостроф" з посиланням на Укргідрометцентр.

У Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та Черкасах вночі очікується сніг або мокрий сніг, а вдень йтимуть дощі. Загалом така тенденція до опадів спостерігатиметься в північних, західних та центральних регіонах.

Єдине місто, що відрізняється умовною позначкою - це Ужгород, Закарпатська область. На карті ми бачимо сонце та мінливу хмарність, але навіть тут вночі йтиме сніг або мокрий сніг. На день очікується погода без істотних опадів.

В Одесі, Запоріжжі, Донецьку та Сімферополі і вночі, і вдень прогнозуються опади у вигляді дощу. Східні та південні території не зможуть насолодитися по-справжньому весняною погодою з +9 градусів тепла вдень через постійні дощі.

"Апостроф" з посиланням на ДСНС попереджає, що у зв'язку з дощами, впродовж 18 - 21 лютого на рiчках басейну Захiдного Бугу (Львiвська, Волинська обл.) очiкується пiдвищення рiвнiв води на 0,1 - 0,5 м над рiвнями 17 лютого станом на 8 год, мiсцями можливий початковий вихiд води на заплаву (р.Полтва - м.Буськ, р.Солокiя - м.Червоноград). На р.Захiдний Буг бiля м.Кам'янка-Бузька продовжиться поступове затоплення заплави (І рiвень небезпеки - жовтий).

Раніше ''Апостроф" писав про прогноз погоди на вихідні.