RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не більше 2 одиниць в одні руки: мережа супермаркетів запровадила обмеження на продаж товарів

У зв'язку з військовим становищем в Україні, розповсюджена мережа супермаркетів "АТБ" запроваджує обмеження щодо продажу товарів першої необхідності - їх відпускатимуть за принципом: не більше двох одиниць в одні руки.

Про це повідомляється на офіційному сайті "АТБ".

"Компанія "АТБ-Маркет" з 28.02.2022 р. вводить у всіх магазинах торгової мережі "АТБ" обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю. Таке рішення компанія прийняла для запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу у зв'язку з військовим станом", - йдеться у повідомленні.

Так, зокрема, хліб, батони, крупи, цукор, сіль, макаронні вироби, олію та інші продукти можна буде купити у кількості не більше двох одиниць.

Зазначається, що магазини торгової марки АТБ продовжують працювати в посиленому режимі - магазини, що знаходяться в зоні безпосередніх бойових дій, закриваються, але при стабілізації ситуації вони продовжують свою роботу. Крім того, запроваджено плани дій щодо забезпечення безпеки співробітників цих магазинів та проводиться погодинний моніторинг по всіх регіонах присутності компанії.