RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Покажи росіянам правду про війну в Україні за допомогою Google Maps: як це зробити

З оголошення війни президентом РФ Володимиром Путіним Україні 24 лютого і з початку жорстких обстрілів житлових будинків, де страждає мирне населення, багато людей переоцінили свої погляди на життя. Частина росіян висловилася проти війни і не вірить російській пропаганді, проте все ще більша частина жителів Росії досі живе в ілюзорному світі, вірячи, що Путін "рятує" Україну. Багато публічних людей з України закликають росіян прокинутися, це можуть робити і звичайні громадяни різними способами.

Про це повідомляє "24 канал".

Один із таких способів – поширювати правду про війну в Україні серед росіян за допомогою Google Maps.

Для цього потрібно зайти в додаток, вибрати будь-яку точку на карті Російської Федерації і завантажити фото постраждалих будівель і людей після обстрілу окупантів. До фотографій можна додавати підпис, що це зробили росіяни.

Українські користувачі в соцмережах радять додавати фото до популярних місць у російських містах, щоби більше людей побачили правду про російсько-українську війну.

Раніше ми писали, що українська легкоатлетка Юлія Левченко пронизливо висловилася про війну в рідній країні, яку розв'язала російська армія.