RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

На Сумщині нацисти втратили до 50% живої сили та техніки, кидають документи та тікають до Росії

Російські окупанти зазнають великих втрат у Сумській області - у напрямку населених пунктів Охтирка та Конотоп вони втратили до 50% особового складу свого угруповання військ.

Про це повідомляє в Telegram командування Повітряних сил Збройних Сил України.

За даними розвідки, для продовження наступальних дій окупантам потрібні перегрупування та поповнення запасів. Водночас російсько-нацистські війська продовжують політику терору щодо мирного населення – вони обстрілюють гуманітарні коридори, які організовує українська сторона, організовують т.зв. "гуманітарні конвої" для пропагандистських сюжетів росЗМІ намагаються легалізувати діяльність окупаційних властей на окремих захоплених територіях.

"Морально-психологічний стан противника залишається дуже низьким і має тенденцію до погіршення. На окремих напрямках окупанти викидають свої документи та намагаються повернутися на територію Росії", - повідомляє командування ВПС України.

Раніше ми повідомляли, що на околицях Лебедина, що на Сумщині, ЗСУ розгромили колону окупантів, і захопилив якості трофеїв кілька одиниць ворожої бронетехніки.