RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Тру́си за труса́ми: російські чоловіки вистоюють черги за білизною Victoria's Secret: відео

З кожним днем війни країни-терориста Росії проти України все більше міжнародних компаній та брендів припиняють свою роботу на російських ринках. Популярний бренд жіночої білизни Victoria's Secret - один із таких.

У мережі з'явилось відео з наслідками закриття мережі магазинів Victoria's Secret.

Сьогодні, 9 березня, компанія припинила роботу своїх онлайн-магазинів на території РФ, а з 10 березня зачиняться усі фізичні магазини Victoria's Secret.

Після новини про закриття цієї мережі на Росії у московських магазинах з'явились величезні черги з охочих наостанок закупитися якісною та гарною білизною, адже в подальшому росіян чекає шопінг у магазинах білоруського трикотажу.

Незважаючи що Victoria's Secret виробляє білизну для жінок, у черзі можна побачити представників чоловічої статі. Ймовірно, докупляють імпортні подарунки на 8 березня - більше такої розкоші на Росії не знайдеш.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що тепер росіяни будуть більше підтримувати вітчизняного виробника, купуючи розбавлений шмурдяк та махорку, оскільки тютюнова компанія Philip Morris, віскі Jack Daniel's та горілка Finlandia теж йдуть з російського ринку.