RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Працюють "заградотрядами" та знімають ролики в TikTok: український військовий розповів про роль кадировців

Український військовослужбовець розповів про те, що роблять в Україні кадировці. На його думку, вони працюють як "загороджувальні загони" і знімають відео для TikTok, а воювати зовсім не вміють.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал “Реальна Війна Новини України”.

Боєць зазначив, що в Україну прийшли збройні сили Росії і окремо – кадировці.

“Я дуже зацікавився вивченням цих “чортів” і зрозумів, що вони працюють як "загороджувальні загони". Виходить, коли війська пройшли або ракети вдарили – з'явилися кадировці, зняли TikTok. Зайшли в порожню частину (міста), взяли броньовичок, їздять, і той самий бородатий "чорт" знімає Кадирову на телефон видосики”, – сказав військовий.

Також він зазначив, що серед кадировців дуже багато мародерів, які забирають у людей майно і вбивають чоловіків, коли ті намагаються дати відсіч.

“Вони не йдуть у передових лініях, бо вони не вміють воювати. Якщо замислитись, то у кадировців нема жодного льотчика, у них нема жодного артилериста, у них нема важкої техніки, ні танкістів, нічого. Це чисто як у нас "тітушки", спортсмени. Понабирали, одягли, бороди відпустили, всі завели акаунти в TikTok і (кричать) "Ахмат - сила!". Більше нічого не відбувається”, – додав військовослужбовець.

Раніше радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що вирішила "під шумок" вирішити питання з кадировцями, оскільки вони є "силою, яка ще має значний вплив" у Росії. Для цього російські спецслужби "тихенько зливають" інформацію про кадировців ЗСУ.