RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

В Нацкорпусі привітали з днем добровольця - відео

Добровольці стали ознакою новітньої України і величного українського народу. Національний корпус вітає тих, хто з власної доброї волі у найскрутніші для держави часи бере на себе відповідальність за майбутнє України, хто за покликом серця стоїть на захисті рідної землі, зокрема, - зазначається в поздоровленні від Національного Корпусу.

8 років тому розпочався бойовий шлях перших українських добровольців, які зробили неоціненний внесок у боротьбу з ворогом. За ці роки багато добровольців стали професіоналами військової справи, а добровольчі формування, наприклад, як полк "Азов" – ядром нової української армії.

"14 березня 2014 року в Києві сформувався перший добровольчий батальйон для захисту Сходу України від російського окупанта. А добровольчий партизанський загін "Чорний Корпус" у Харкові на Римарській прийняв перший бій проти російських найманців Мотороли", - нагадав у своєму Telegram-каналі засновник полку "Азов", лідер Національного корпусу Андрій Білецький.

Сьогодні добровольців ще більше. Вмотивовані воїни мужньо обороняють Маріуполь, Харків, Київ, Чернігів, Миколаїв, Суми та інші міста України. Сьогодні вони – надійний щит у війні з російськими загарбниками.

Також Нацкорпус опублікував відео до Дня добровольця. "Ми помстимося ворогам за кожного полеглого героя і запальний вогонь нашої священної боротьби не згасне ніколи", - зазначили в описі до відео.