RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Просто уявіть, 14 тисяч трупів": Зеленський порівняв мітинг Путіна з армією РФ

У п'ятницю, 18 березня, у столиці нацистської Росії Москві диктатор Путін "відзначав" річницю окупації Криму. У заходу залучили близько 200 тис людей - таку ж кількість задіяли у військовому вторгненні в Україну.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні.

"Повідомляється, що загалом до мітингової активності у столиці Росії було залучено близько 200 тисяч людей. 100 тисяч на вулицях, приблизно 95 тисяч – на стадіоні", – зауважив він.

Як відомо, більшість з цих людей прийшли не за власним бажанням, а за примусом. І поки вони розмахували нацистським триколором на трибунах, їхні співвітчизники принизливо помирали в України за імперські фантазії російського диктатора.

"Просто уявіть, що на тому стадіоні в Москві - 14 тисяч трупів та ще десятки тисяч поранених та скалічених людей. Вже стільки російських втрат від цього вторгнення. Ось така ціна війни. Трохи більше ніж через три тижні. Війну треба закінчувати. Пропозиції України - на столі", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, що нацистський диктатор Путін укотре розпочав свою риторику про "порятунок" АРК та міста Севастополя від "принизливого стану у складі іншої держави". Лідер рашистів не забув згадати й про вигаданий російською пропагандою "геноцид" на Донбасі. Як кажуть, повторяй брехню доти, доки всі не повірять, що це правда.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що керівник нацистської Росії надягнув на себе броньований пуховик.