RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

А хто ж напав? На церемонії Оскару дивно підтримали Україну

На церемонії вручення кінопремії "Оскар" показали ролик на підтримку українського народу, однак не пролунало, хто саме спровокував кризу та почав повномасштабне вторгнення в Україну.

Про це інформує ABC News.

Так, під час кінозаходу було організовано хвилину мовчання. У ролику йшлося про гуманітарну катастрофу, з якою зіткнулися українці, і про необхідність надання будь-якої допомоги країні. Про роль у цій ситуації Російської Федерації не було жодної згадки.

"Ми просимо вас про хвилину мовчання на знак солідарності з народом України, який зараз стикається з вторгненням, конфліктом та несправедливістю на своїй власній землі. Хоча кіно для нас є важливою можливістю висловити нашу людяність під час конфлікту, реальність така, що мільйони сімей в Україні потребують їжі, медичної допомоги, чистої води та екстрених служб. Ресурсів обмаль, і ми разом, як глобальна спільнота, можемо зробити більше. Ми просимо допомогти Україні у будь-який спосіб. Стоїмо поряд з Україною. Ми просимо вас підтримати Україну всіма можливими способами. #StandWithUkraine", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в ніч проти 28 березня в Лос-Анджелесі вручили премію Американської кіноакадемії.