RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

31 травня

Всі новини

Начальство робить кар'єру, а гине "молодняк": розповідь окупанта про армію РФ

Солдати російської окупаційної армії відмовляються воювати проти українців, оскільки їхні командири "роблять собі кар'єру" на смертях своїх підлеглих.

Запис аудіоперехоплення розмови окупантів опублікувала у YouTube Служба безпеки України.

Окупант розповів, як війська рашистів зазнають втрат від українських захисників.

"Вчора колона йшла назад, 10 км звідси… "Тигра" (бронеавтомобіль РФ - "Апостроф") так роз****или, що типи з "Тигра" на 4 метри вискочили з цієї машини, на**й. Переломи відкриті , п****ць, там дивитися неможливо було", - бідкається окупант.

У тій самій розмові окупант заявив, що підрозділи російських військ, яких відправили на ротацію до України, відмовляються виконувати ці накази. Він додав, що командуванню однаково долю своїх солдатів.

За розповідями пацанів, які з нашим начальником у Брянській області, то вони кажуть, що там повний п****ць. Там всі відмовляються їхати, не хочуть їхати… На них заводять документи і звільняють. і на передок відправляє, б***ь, пацанів на УАЗіках. На особовий склад йому по**й", - заявив рашист.

Нагадаємо, Росія має величезні проблеми із живою силою, військові масово відмовляються брати участь у війні в Україні. Однак Володимир Путін не відмовляється від своїх шалених ідей із захоплення нашої країни і відправляє воювати зовсім молодих хлопців, які гинуть безславною смертю у великій кількості.