RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Потепління до +24 та грози: якою буде погода в Україні на початку тижня

У Поливальний понеділок, який традиційно відзначається наступного дня після Великодня, в Україні буде весняна погода, а стовпчики термометрів піднімуться до +22 градусів. На більшій частині територій очікуються дощі з грозами.

Про це свідчать прогнози Українського гідрометцентру.

Так, у понеділок, 25 квітня , вдень очікується тепла погода – від 16 до 22 градусів тепла. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +5 до +10 градусів. Дощі з грозами пройдуть у західних, центральних та північних областях. На решті території - без опадів, хмарно із проясненнями.

Наступного дня, 26 квітня, дощі з грозами очікуються у Волинській, Рівненській, Житомирській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Чернігівській та Сумській областях. На решті територій - без опадів. Вдень прогнозується +13+24 градуси, найтепліше буде на сході України.

У середу, 27 квітня, опади залишать Україну, по всій країні буде хмарно із проясненнями. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 11 до 21 градуса тепла, найтепліше буде на півдні та сході, а найнижчі температури очікуються у західній частині України. Вночі стовпчики термометрів показуватимуть +3+10 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", народний синоптик Станіслав Щедрін розповів, яка погода очікується погода у травні і попередив про можливість смерчів.