RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Боєць ЗСУ про битву за Донбас: лінія фронту зміщується до Владивостока

Лінія фронту на Донбасі зміщується у бік Іркутська та Владивостока. Там будуть з боку РФ зіткнення громадянської війни: нафтобази, що горять, підірвані залізничні колії, як це було в Брянську та вкотре у Бєлгороді.

Про це розповів військовослужбовець Збройних Сил України, громадський діяч та активіст Євген Карась "Апострофу".

"Все йде за планом. Спочатку вони нічого не змогли зробити в Києві. Потім у них велика битва за Донбас – нічого не досягли. Потихеньку лінія фронту зміщується навіть не до москви, а до Іркутська та Владивостока. Звичайно, там це буде формуватися не у форматі збройного протистояння, а з боку росії це будуть певні зіткнення громадянської війни, такі як палаючі нафтобази, підірвані залізничні колії", - вважає Карась.

Активіст зазначив, що за кілька років може бути певна миротворча місія української сторони "разом із якимись внутрішньоросійськими силами республіканського визволення росії", рухом опору Кавказу.

Він також нагадав, що ФСБ почали саджати вже членів російських "клубів імперців". За словами військовослужбовця ЗСУ, вже отруїли близько 15 осіб, які відповідали за "общак путінської банди", що свідчить про початок глибоких зачисток.

"ФСБ прибігає з обшуками навіть до російських "клубів імперців", тому що там все одно треба когось саджати, якихось радикалів. Уже всіх посадили, і вони навіть почали своїх потихеньку саджати за щось там. Вони самі не знають, за що. Всі в шоці. У них починається це внутрішнє самопоїдання. І чим більше вони отримуватимуть поразок на фронті тут, тим більше вони будуть розуміти, що не вміють росіяни воювати, треба когось всередині зі своїх карати, щоб когось звинуватити в тому, що він зрадник", - пояснив Карась, додавши, що це "прекрасні новини".

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": У російській армії все стабільно, все через одне місце - військовослужбовець ЗСУ