RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Як розрізнити правду від брехні: перевірені поради та методики

Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як виявити обман із боку іншої людини.

Про це пише Slovofraza.

На думку експертів, інтуїція є головним інструментом, який вкаже на брехню. Інтуїція іноді буває непередбачуваною, але це саме той варіант, коли їй найлегше достукатися до вас і її попередження буде зрозумілим відчуттям.

Помічено, що найкраще відчувають обман добрі, чуйні та чесні люди. Власників чистої карми Всесвіт наділяє проникливістю та потужною інтуїцією. Закономірно, що чим більше людина бреше, тим більша можливість обдуритися самому.

За словами фахівців, людське тіло можна навчити визначати брехню як поліграф. Для цього потрібно потренуватися в парі з людиною, яка говорить то брехню, то правду, коли ви берете її за руку. Згодом ви почнете відчувати обман та напругу співрозмовника.

Також можна навчитися визначати брехню за поглядом того, хто говорить. Крім тренувань у парі цьому допоможе звичайна спостережливість. Вміння сканувати людей дотиком та поглядом принесе багато користі.

Вважається, що підмогою визначення обману можуть стати талісмани, такі як обсидіан чи срібні прикраси круглої або сферичної форми. Коли людина бреше, талісман посилає особливі енергетичні хвилі, які потрібно навчитися вловлювати. Тут також потрібні тренування.

Раніше ми назвали найхитріших і найпідступніших жінок за гороскопом, з якими треба бути напоготові.