RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Ребята не должны умирать: бабушка с красным флагом хочет позвонить Путину, чтобы он прекратил войну

Бабуся з радянським прапором, яка прославилася після зустрічі з українськими військовослужбовцями, планує зателефонувати президенту РФ Володимиру Путіну, щоб він припинив війну в Україну.

Про це йдеться у статті американського видання The Wall Street Journal.

Бабуся Ганна Іванова, яка втратила своє житло внаслідок обстрілів ЗС РФ і прославилася після зустрічі з українськими військовослужбовцями, стверджує, що набута серед росіян слава викликає в неї подив.

За словами журналістів, історія пенсіонерки набагато складніша, ніж здається. Її життя "просочене трагедіями", які їй довелося пережити внаслідок бойових дій та розпаду СРСР.

Водночас, бабуся не хоче, щоб її асоціювали з російською пропагандою, і планує зателефонувати президенту РФ Володимиру Путіну.

”Хотіла б я зателефонувати Путіну і сказати йому: чому не можна було вирішити це питання без війни, щоб ні їхні пацани, ні наші не гинули? Це величезне лихо для України та для Росії. Що ми, Україна, зробили з Росією, що вони повинні нас убити? Росія почала. Україна їх не чіпала", - наголосила жінка у спілкуванні з журналістами.

Раніше ми розповідали, що після різанини у Бучі бабуся із радянським прапором викинула червоне полотно.