RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Сина директора Рівненської АЕС Євгена Павлишина звинуватили у побитті жінки похилого віку - деталі скандалу

Сина директора Рівненської АЕС Євгена Павлішина звинувачують у побитті літньої жінки, яка приїхала на відпочинок на Біле озеро.

Про це розповіла донька постраждалої Олександра Гончара, пишуть "Українські новини".

"У той момент, коли мій чоловік на передовій бореться за наш спокійний сон, його 64-річна теща та її дочка жорстоко були побиті під час відпочинку на Білому озері. Жорстоко, в цьому випадку, не просто слово, а факт того, що мої рідні перебувають у лікарні у тяжкому стані й моя мама мене не впізнає", - написала вона.

За її словами, інцидент стався через зауваження. "Чоловік справляв свої природні потреби під дверима будинку в якому мама гостювала, а на зауваження похилого віку відповів грубою силою зі словами "Ти що, не знаєш хто я!?". Після того як літня жінка впала від удару на землю, "герой" продовжив завдавати ударів ногами, але цього йому було мало, і він доклав своєї фізичної сили й до дочки, яка хотіла заступитися за маму", - повідомила жінка.

Також Гончар повідомила, що звернулася до поліції із відповідною заявою.

"Заяви в поліцію написані, поки органам влади довіряю, чекаю справедливого розгляду та понесення відповідальності за вчинене даною особою. А до цього "героя" нашого часу Павлишина Євгена маю питання: "Якщо маєш фізичну силу і загартування приголомшувати літню жінку, то чому б не продемонструвати свої таланти на передовій? Чому інші хлопці мають прикривати твою 5 точку від орків, доки ти тут б'єш літніх жінок?", - написала Гончар.

Як пишуть журналісти, нападник Євген Павлишин є сином керівника Рівненської АЕС Павла Павлишина.

Раніше незалежна профспілка Рівненської АЕС вимагала звільнення директора станції Павла Павлишина.