RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Побита сином директора Рівненської АЕС жінка померла у лікарні - ЗМІ

64-річна жінка, яку, за повідомленнями її дочки, побив син директора Рівненської АЕС Євген Павлишин на території бази відпочинку "Холодок" на Білому озері, померла у лікарні.

Про це повідомили Українські новини.

Як зазначили журналісти, Євген Павлишин, який напав на літню жінку, "є сином керівника Рівненської АЕС Павла Павлишина".

На території бази відпочинку, що належить Євгену Павлишину, відбулося побиття жінок. Павлишин-молодший не знайшов кращого місця справити потребу, ніж стіна одного з будиночків бази відпочинку "Холодок", де він "відпочивав" у вихідні.

"Коли літня жінка, що орендувала цей будиночок для відпочинку з дочкою, зробила зауваження, то після фрази: "Ти що, не знаєш хто я?", отримала удар, від якого впала на землю, а власник бази продовжив бити ногами її, поки вона лежала. Дісталося і доньці постраждалої, яка намагалася захистити матір", - пишуть журналісти.

"Поліція розслідує факт побиття. Заяву про скоєння злочину з поліції не забирали, попри тиск", - написала в Facebook дочка побитої Олександра Гончар.

Як повідомляли Українські Новини, "син директора Рівненської АЕС Євген Павлишин побив жінку похилого віку". До цього незалежна профспілка Рівненської АЕС вимагала звільнення директора станції Павла Павлишина.