RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

До такого не можна звикнути: рятувальники опублікували жорсткі фото з Миколаєва, Кременчука та Сергіївки

За останні дні Росія випустила Україною сотні ракет, знищуючи мирних жителів. У Кременчуці ракети окупантів потрапили у торговий центр, загинули 19 людей. У Сергіївці та Миколаєві – ракети ворога били по житлових будинках і базі відпочинку.

У ДСНС України поділилися жорсткими фотографіями наслідків злочинів окупантів.

"...Ми просто хочемо показати вам лише невелику частину того жаху, з яким щодня доводиться стикатися нашим рятувальникам.

І не вірте тим, хто стверджує, що до такого можна звикнути. Не можна. Єдине, що тримає хлопців – це тверда віра у відплату нелюдям. Віра у справедливу помсту, яка наздожене російських звірів, рано чи пізно", - написали рятувальники.

У ДСНС повідомили про те, що кількість загиблих в результаті ракетного удару по Сергіївці збільшилася до 21 людини. 16 тіл загиблих виявлено під час розбору завалів житлового будинку, ще 5 – бази відпочинку. Постраждали 39 людей, їх доставили до лікарні.

Число жертв попадання ворожої ракети до багатоповерхівки Миколаєва зросло до 8. Ще 6 постраждалих.

Внаслідок удару по торгово-розважальному центру "Амстор" у Кременчуці загинули 19 осіб, 64 особи постраждали (у т.ч. 3 співробітники ДСНС), з яких 26 осіб госпіталізовано (у т.ч. 2 співробітники ДСНС).

Нагадаємо, СБУ зібрала численні докази того, що російські окупанти свідомо вчинили військовий злочин проти мирних українців у Кременчуці, коли запустили ракети у ТРЦ "Амстор".