RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Вони тільки схожі на людей": експерт жорстко пройшовся по російських окупантах за удар по полонених у Оленівці

Політтехнолог, захисник України Дмитро Фіщенко прокоментував черговий теракт російських окупантів в Оленівці Донеччини, де знайшли більше 50 вбитих загарбниками захисників маріупольського заводу "Азовсталь". За його словами, російські військові та кремлівці - то інший біологічний вид, які просто схожі на людей, але на цьому і є вся схожість.

Про це український захисник повідомив в етері "Апостроф TV".

"Ви чекали на якусь іншу реакцію, на інші дії? В нас вже більше п'яти місяців велика війна. Там показано, що інших дій вони робити не можуть. Вони можуть спричиняти тільки злочини, і не можна до них підходити з критеріями людей. Мені доводиться молодим бійцям пояснювати, особливо на початку: ви розумієте, ви не думайте, що з того боку люди, в яких є мама, тато, діти, дружина. Ні, там є біологічні об'єкти, у них є самка, самець, потомство. Вони відрізняються від Covid-19 тільки складом амінокислот і все", - наголосив Фіщенко.

Він також пояснює своїм бійцям, що не треба вважати, що наразі їхні вороги - люди, тому що втрачається час на замислення, чи потрібно стріляти. Російські бойовики не замислюються з цього приводу, тому можуть випередити українського захисника та нанести удар. Експерт радить їм спочатку стріляти, а потім розбиратися, що вони не є людьми.

"Я проти того, щоб їх порівнювати з тваринами. Тварини теж не роблять такого. Їх називають свинособаками, але свиня – така хороша українська тварина. І собака – друг людей. Де ви бачили москаля-друга людей? Це природня поведінка цієї біологічної субстанції", - вважає політтехнолог.

Український військовослужбовець також додав, що Росія - країна-спонсор тероризму, а також гніздо всесвітнього тероризму.

"Все їхнє політбюро чи як вони зараз називаються – це все терористи. Я ж кажу, не треба на них дивитися через лекала цивілізованого світу. Це інший вид біологічний. Так, вони схожі на людей. На цьому закінчується вся схожість", - зауважив він.

Нагадаємо, Служба безпеки України, Збройні сили України, Головне Управління розвідки Міноборони та Уповноважений Верховної Ради України з прав людини зробили спільну заяву про масове вбивство українських військовополонених 29 липня.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Росіяни це як хвороба CОVID-19, але з однією відмінністю - експерт про теракт в Оленівці